zondag 14 augustus 2011

Wedstrijddag 4

Eerst even de samenvatting van gisteren.  Alle vier onze jongens zijn veilig thuisgekomen.  Rik en Niel hebben de proef van gisteren samen afgevlogen.  Ze hadden in het begin een beetje moeite om hoogte te winnen.  Bij Jochen ging het allemaal vlotter voor de start.  Hij kon goed hoogte houden en zodra de lijn opging is hij dan ook vertrokken.  Rik en Niel zijn 25 min later ook gestart.  Na 2 u kwamen ze veilig terug.  Jochen had een goede vlucht tot net aan zijn laatste bel.  Veel tijd verloren om final-glide te geraken maar toch thuis, dat is het belangrijkste.  Rik en Niel hadden problemen om goed in eerste sector geraken daarna ging het vlotter en kwamen ze na 2 u en 4 min terug.  Jeroen had een goede dag en eindigde mooi 10de jammer genoeg 25m te laag in de finishring dus 25 strafpunten.  Al bij al een mooie dag voor onze Belgen.
Vandaag stonden we op onder een heldere hemel en is het warm.  Opdrachten rond de 240 km voor beide klasses.  Hopelijk krijgen we vandaag weer een toffe vliegdag.  Wij zijn er hier op de grond in ieder geval klaar voor.
Ondertussen hangen ze allemaal in de lucht.  De startlijnen voor club en standaard  zijn open.  Het ziet er hier super uit maar de geluiden op de radio beloven een moeilijke dag.
Duimen maar. Tot straks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten